Amazon The Mega Tough Quiz Answer 2019 : Win 1 Year’s Of Free Shopping On Amazon

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Amazon The Mega Tough Quiz Answer
amazon__mega_tough_quiz answer 2019 on promodunia

Join Promodunia Loot Offer deals broadcast: Telegram Channel – CLICK HERE

[Claim Loot Deals Before OOS] Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alert – https://t.me/promodunia(Search @promodunia ) Join Now

All Amazon App Quiz Answer:- CLICK HERE

Amazon The Mega Tough Quiz Answer 2019 Prices:

Guys, you can win a very exciting offer in Amazon The Mega Tough Quiz Answer 2019. In this offer, you can get all your products for free of cost because in this offer Amazon will give 1 full year of free shopping subscription to you.

In this offer, you can get all category products for free. And we have made all your shopping very easy at very less rate from the MRP. Guys to get all loot offers at instant join our telegram broadcast channel for free.

You can save up to 80-90% off on all your shopping. To join the channel click on the link given below.

Join Promodunia Loot Offer deals broadcast: Telegram Channel – CLICK HERE

How To Play Amazon The Mega Tough Quiz Answer 2019:

Guys to play the game you have to visit the contest page. For this follow some simple steps given below. I have explained each step to make it easy for you. Hope you all win and get awarded by 1 year of free shopping subscription.

  1. Download Amazon App – Download
  2.  Open Amazon App
  3. Login With Your Account
  4. Click On Amazon 8AM-12 Noon Banner
  5. Below Click On Banner For Daily Quiz Of Mega Quiz
  6. Click On Start
  7. Now Play The Quiz With Help Of The Answer We Have Provided.

amazon__mega_tough_quiz answer 2019 on promodunia

Answers Of All The Contest Questions:

1. Which of these events did NOT take place in 2018?

Answer: Emmanuel Macron became the president of France

2. In a historic accord, North and South Korea signed the ‘______ Declaration’ this year, pledging to bring a formal end to the Korean War. What was the declaration called

Answer: Panmunjom Declaration

3. Which of these Indian states did NOT undergo a state legislative assembly election in 2018?

Answer: Asaam.

4. India’s National Blind Cricket team beat Pakistan and won the 2018 Blind Cricket World Cup in January. In which stadium was this match played?

Answer: Sharjah Cricket Stadium, UAE.

5. Several celebrities tied the knot this year. Which of these couples did NOT get married in 2018?

Answer: Anushka Sharma and Virat Kohli.

6. In 2018, which country opened its first movie theatre in 35 years, with the release of the movie ‘Black Panther’?

Answer: Saudi Arabia.

7. Journalist Jamal Khashoggi was murdered inside the Saudi consulate in Istanbul. Which American newspaper did he work for?

Answer: Washington Post.

8. Famously dubbed as the ‘Nobel Prize of Asia’, two Indians were awarded the Ramon Magsaysay Award this year. One was Bharat Vaswani, who was the second?

Answer: Sonam Wangchuk.

9. This Indian engineer from Pune was part of the team that won an Oscar in 2018. Who is he?

Answer: Vikas Sathaye.

10.  Stephen Hawking, the physicist who died in March this year, was laid to rest in Westminster Abbey. His ashes lay between the graves of which two individuals?

Answer: Sir Isaac Newton and Charles Darwin.

GOOD LUCK 😀

Check Amazon App Quiz Daily Winner Here – CLICK HERE


amazon__mega_tough_quiz answer 2019 on promodunia

Guys to get all loot deals within seconds you can join our telegram broadcast channel which link is shared below. Join and save more on your shopping.

Join Promodunia Loot Offer deals broadcast: Telegram Channel – CLICK HERE

[Claim Loot Deals Before OOS] Join Our Telegram Channel For Instant Deal Alert – https://t.me/promodunia(Search @promodunia ) Join Now

 

Join Our Telegram Channel - Click Here

Leave a Reply