Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer (17th Feb): Play And Win Samsung Galaxy Note 9 today

Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer: 17th Feb 2019

Hi, guys are you ready to win the QUIZ?

Play And Win Samsung Galaxy Note 9 today

in today’s Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer.

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 17th Feb 2019

Play And Win Samsung Galaxy Note 9 today

Winners List Will Declare On – 28th February 2019

We are uploading Answers….[-8AM]

…..

Amazon Quiz 17th february

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 16th Feb 2019

Free Bose Wireless Sleepbuds

Winners List Will Declare On – 28th February 2019

Q1.Which of the following is the official language in Argentina?
A1.spanish

Q2.We use Google Maps for everything these days. But do you know what GPS stands for?
A2.Global positioning system

Q3.The daughter of which prominent Indian businessman recently got married to Anand Piramal?
A3.mukesh ambani

Q4.Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?
A4.orange

Q5.The part in the human body referred to as the ‘funny bone’ isn’t actually a bone but a nerve called the ulnar nerve. Where is it located?
A5.elbow

 

Play and Win Rs 10000 Pay Balance Today

in today’s Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer.

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 15th Feb 2019

Win Rs 10000 Pay Balance Today

Winners List Will Declare On – 28th February 2019

1. Where in the human body is the femur located?

Answer –  Leg

 

2. Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Answer – Taare Zamin Par

 

3. During the festival of Onam, people enjoy a wholesome feast known as ‘sadya’. In which Indian state is this festival celebrated?

Answer  –  Kerala

 

4. ‘Claque’ is ___.

Answer – a group of people hired to applaud at a performance

 

5. If someone mentions ‘Brogues’ what piece of fashion are they referring to?

Answer –  Shoes

Play and Win Philips Hue Starter Kit Today

in today’s Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer.

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 14th Feb 2019

Philips Hue Starter Kit

Winners List Will Declare On – 28th February 2019

1. The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?

Answer –  Durian 

 

2. Which of these popular Indian models was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?

Answer – Milind Soman

 

3. Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Answer  –  Orange

 

4. Which is the smallest state in India?

Answer – Goa

 

5. A new Indian rupee note displays Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?

Answer –  Fifty Rupees

amazon_8am -12 pm morning quiz answers on promodunia.com

 

Winners List Will Declare On – 28th February 2019

Check Here – CLICK HERE

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 13th Feb 2019

Free Nokia 8.1

Winners List Will Declare On – 28th February 2019

1. How many states and union territories does India comprise of?

Answer: 29 States And 7 Union Territories

2. What type of Government does India operate under?

Answer: Parliamentary

3. The deepest point on Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?

Answer: Mariana Trench

4. Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?

Answer: Thor

5. ‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?

Answer: Charles Drawin

GOOD LUCK 

Play & Win Seagate 5TB Hard drive Today

in today’s Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer.

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 12th Feb 2019

 

1. What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?

Answer: Sansa Stark.

2. Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic.

Answer: True. 

3. Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?

Answer: Sri Lanka. 

4. The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?

Answer: Rani Laxmi Bai. 

5. In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?

Answer: Italy. 

 

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 11th Feb 2019

1. From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?

Answer: 1984.

2. ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?

Answer: The Office. 

3. The first person in history to win two Nobel prizes was ______________.

Answer: Marie Curie. 

4. In the context of space, a ‘Light Year’ is ______.

Answer: A Unit Of Length. 

5. Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms for a _____.

Answer: Father. 

 

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 10th Feb 2019

Prizes Of Amazon Morning Quiz :

Solve & Win Play & Win OnePlus 6T Today

1. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer: Jupiter

2. Serena Williams has won more Grand Slams than Roger Federer.

Answer: True

3. Which fruit is thrown during the annual food-fight festival in Bunol, Spain?

Answer: Tomato

4. Who is the youngest person to ever be awarded the Nobel prize?

Answer: Malala Yousafzai

5. In 1971, Alan Shepard played ______ on the moon, making him the only person to ever play this sport anywhere other than Earth. Which sport was it?

Answer: Golf

GOOD LUCK 

 

Prizes Of Amazon Morning Quiz: 9th Feb 2019

Solve & Win: 1 Winner Saregama Carvaan

1. The cherubic baby, Cupid, is popularly associated with Valentine’s Day. What does he carry with him?

Answer: Bow And Arrow

2. In the phrase XOXO, what does the ‘O’ stand for?

Answer: Hugs

3. Which Pakistani cricketer made his test debut in the same match as Sachin Tendulkar?

Answer: Waqar Younis

4. The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?

Answer: 11 Hours 40 Minutes

5. Who is the Greek goddess of love?

Answer: Aphrodite

 

Amazon Daily Morning 8 AM To 12 Noon Quiz Answer: 8th Feb 2019

Prizes Of Amazon Morning Quiz :

Solve & Win 50 Winners Rs. 1,000 Pay balance Each

1. ‘Ablutophobia’ is the fear of?

Answer: Bathing

Today’s Amazon App Contest With Winner List – CLICK HERE

Amazon The Mega Tough 2018 Quiz Answer – CLICK HERE

2. The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian State

Answer: Punjab

3. Which of these is the Greek goddess of victory?

Answer: Nike

4. Jetsun Pema became the queen of which Asian kingdom following her marriage in 2011?

Answer: Bhutan

5. Which High Court recently ruled against negative marking in competitive examinations?

Answer: Madras High Court

GOOD LUCK 

Amazon Morning Quiz Winner Announcement:

The Prize will be delivered to the winner on or before 28th February 2019

Leave a Reply

Share
Tweet
Pin
Share